Kenmerken - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Al onze monoblock airco's zijn geluidsarm. Zeker ook als men in ogenschouw neemt dat de compressor, die bij een splitsysteem in de buitenunit zit, is ingebouwd in het apparaat.

Wij krijgen wel eens de vraag of een monoblock airco hetzelfde is als een mobiele airco. Het antwoord is volmondig "nee". Wij leggen graag uit waarom niet.

Net als alle andere elektrische apparaten, zijn uiteraard ook onze monoblock airco's conform de Europese regelgeving voorzien van een energielabel. Alle modellen hebben een Energieklasse A of A+ label.

De monoblock airco's werken efficiƫnt en zijn functioneel: koelen, verwarmen*, ontvochtigen en ventileren: alle functies simpel te bedienen middels de afstandsbediening of een (gratis) App (afhankelijk van het model).

In vrijwel al onze monoblock airco's wordt het koudemiddel R410A toegepast. Dit koudemiddel is in overeenstemming met de regels van het Kyoto verdrag (2006) en heeft geen enkele negatieve invloed op de ozonlaag in onze atmosfeer. Echter, er zijn interessante ontwikkelingen, die we hier graag met u delen.

Monoblock airco's zijn op zich heel eenvoudig te installeren. Het woord "installeren" is feitelijk niet eens van toepassing: "monteren" zou een betere omschrijving zijn.