Geluidsarme airco's - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

"Maakt een monoblock airco zonder buitenunit veel lawaai?", is een veel gestelde vraag. 

Het antwoord is "nee", zeker als je er rekening mee houdt dat een monoblock een airco is waar ook de compressor (die bij een split-systeem in de buitenunit zit) is ingebouwd. En die compressor maakt altijd geluid. Net als in een koelkast. Maar in onze monoblock airco's zijn deze zeer goed geïsoleerd tegen de geluidsproductie en hoor je, als je goed luistert, bij sommige modellen slechts een nauwelijks waarneembare brom. Daarnaast maken alle monoblock airco's uiteraard een "blaasgeluid", door het in de binnenruimte uitblazen van de gekoelde lucht. Maar dat doet iedere airco... Dus wij durven met overtuiging te stellen dat onze monoblock airco's geluidsarme airco's zijn! 

Maar de beste overtuiging is die van uzelf! Zeker omdat de beleving van geluid heel persoonlijk en dus heel subjectief is. Maak daarom een afspraak bij ons in de showroom en kom kijken, luisteren en voelen wat de verschillen zijn en welk model u het beste past. Bovendien is het ook altijd raadzaam om de geluidsproductie buiten te beoordelen. Want het aanzuigen en uitblazen van de lucht door de gevel, creëert ook buiten een blaasgeluid en afhankelijk van de positie van de monoblock airco ten opzichte van de buren/erfgrens in combinatie met de richting van de uitblaaslucht, dient men soms rekening te houden met de buren.